ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ Времетраене: 1 час и 55 минути Режисьор: Адил Ел Арби и

...
ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене: 1 час и 55 минути
Режисьор: Адил Ел Арби и
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Лоши момчета: Всичко или нищо с Уил Смит и Мартин Лорънс

ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене: 1 час и 55 минути Режисьор:  Адил Ел Арби и Билал Фалах В основните функции:  Уил Смит, Мартин Лорънс, Ванеса Хъджинс, Паола Нунес и Джейкъб Скипио Бюджет:  към 90 милиона долара С какво да се подготвим:  Предните три кино лентата за " Лоши момчета "
Невероятно, само че факт - изминаха 29 години от стартирането на " Лоши момчета " по кината. Тогава за първи път Уил Смит и Мартин Лорънс ни убедиха, че са ненадейно добра композиция като детективи от полицията в Маями, които не обичат да се преценяват с разпоредбите, с цел да пипнат неприятните.

Въпреки триумфа на кино лентата, се наложи да изчакаме още цели осем години, с цел да забележим " Лоши момчета II " (2003 г.), който още веднъж бе режисиран от Майкъл Бей и ни сподели, че хуморът и екшънът могат да вървят ръка за ръка, и да се допълват съвършено.

Последва пауза от цели 17 години, с цел да забележим третия филм, (2020 г.), който имаше една-единствена цел - да възроди франчайза. За него обаче на режисьорския стол не беше Майкъл Бей, а дуото Адил Ел Арби и Билал Фалах.
 Снимка 668341

Филмът като цяло се показа добре в бокс офиса, само че несъмнено не съумя да зарадва почитателите по този начин, както те се надяваха. Надеждите този пропуск да бъде поправен бяха заложени на  " Лоши момчета: Всичко или нищо " - четвъртото попълнение към франчайза.

В него откриваме обичаните детективи Майк Лаури и Маркъс Бърнет още веднъж на работа, само че годините са си споделили думата. Единият просто не може да спре да се тъпче с нездравословни храни, до момента в който другият мъчно се оправя с претърпените контузии от предишното. 
 Снимка 668339

Майк и Маркъс обаче още веднъж се постанова да станат неприятните момчета, които познаваме и обожаваме, тъй като излиза информация, че покойният капитан Конрад Хауърд е махленски във връзки с наркокартели. Двамата са безусловно сигурни, че капитанът е натопен и някой желае да замете следите, които е оставил.

Разследването на случая обаче ги вкарва в доста по-голяма каша, в сравнение с са предполагали, тъй като се оказва, че са забъркани вътрешни хора от полицията в Маями. Така незабелязано Майк и Маркъс от проверяващи се трансформират в преследвани и то освен от неприятните, само че и от закона.
 Снимка 668338

Неприятностите, в които се забъркват лошите момчета, ще им покажат, че не могат да имат доверие на никого, тъй като къртицата може да бъде всеки. В  " Лоши момчета: Всичко или нищо " ще забележим още веднъж Армандо - синът на Майк, за който той разбра в предния филм. Именно той се оказва много положително попадение за екшъна.

Във кино лентата завръщане вършат Алексаднър Лудвиг и Ванеса Хъджинс като доверените служители на реда от екипа на Майк и Маркъс. Това е първият филм на Уил Смит след издънката му на Оскарите, който се завърта по кината, и няма по какъв начин да не се чудим дали случилото се не му се е отразило отрицателно.

Не бихме споделили, тъй като артистът освен се оправя безупречно с ролята си, само че и е намерил метод да направи отпратка към случилото се преди две години. Как и по кое време няма да издаваме, само че признаваме, че се е получило добре и сцената играе ролята на изкуплението на Смит.

Няма по какъв начин да не споменем още веднъж и режисьорите Адил Ел Арби и Билал Фалах, тъй като те са свършили повече от чудесна работа. Ако в третия филм не съумяха да ни убедят, че са почтени заместници на Бей, то с този дават в действителност сериозна поръчка, че могат да се оправят с екшън сцените на в действителност високо равнище.

Защото франчайзът на " Лоши момчета " се уповава на химията сред Уил Смит и Мартин Лорънс, на неудържимия, нецензуриран и от време на време слабоумен комизъм, и на зрелищния екшън. Е, в " Лоши момчета: Всичко или нищо " има от всичко това по доста. Ето за какво сме изцяло съгласни с Оуен Глейбърман от Variety, който споделя, че четвъртият филм е по-добър, в сравнение с има правото да бъде.

" Лоши момчета: Всичко или нищо " е по кината от 7 юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР